Sunt o hoață

img_0266

N-am crezut niciodată că voi fura. Ei bine, am făcut-o. Și da, îmi pare rău. Problema este că nu știu de la cine. Prin urmare nu pot să-mi cer iertare. Și n-am furat bani, o sticlă de apă, ciocolată, o mașină, un ruj, sau mă rog, chestii d-astea mărunte.

AM FURAT O DORINȚĂ

Când am fost la mare, cerul era plin de stele. Am stat pe plajă toată seara, și mă uitam la cerul ală frumos. Și așteptam să cadă o stea. Una singură. Și am așteptat. Și a căzut. Și eu am văzut-o. Una singură. Pe tot cerul ăla mare și frumos, a căzut o singură stea, și eu am văzut-o. Mi-am pus o dorință imediat. Să nu mi-o fure altcineva. Apoi toată noaptea am ascultat muzică și am dansat pe plajă și vai, cât de fericită am fost. Și la moment dat m-am uitat în sus. Atât a fost. Am văzut o stea. O altă stea, pe tot cerul ală mare și frumos care cădea. M-am grăbit, fără să mă gândesc și mi-am pus o dorință. Aceeași dorință, ca să fiu sigură că se îndeplinește. Doamne, cât de fericită am fost!! Apoi m-a lovit. Am furat dorința altei persoane. Poate cineva avea nevoie de ea mai mult decât mine.

De două săptămâni nu mai pot să dorm noaptea.

 

 

6 thoughts on “Sunt o hoață

  1. Nu cred că ai furat dorința nimănui. Sunt sigura că o singura stea poate indeplini dorintele tuturor celor care o privesc. O stea nu moare doar pentru un singur om. Moare tocmai pentru a lăsa oamenii sa viseze…şi ii indeamna pe toti sa viseze prin implinirea acestor dorinte. E idilic atunci când visele devin realitate. Scrii mununat, apropo! Superb! Continuă!! :* Astept urmatoarele postari.

    Liked by 4 people

Leave a comment