Să-mi trăieşti, frate!

Sunt foarte mândră să spun că întotdeauna ai fost un frate bun. Mi-aş fi dorit un alt frate ? Niciodată ! Mi-aş fi dorit din tot sufletul să fiu eu sora mai mare ca să te pot bate uneori când mă enervezi ? Posibil. Dar întotdeauna îți voi fi recunoscătoare pentru tot ceea ce am învățat de la tine.
De exemplu, când mi-ai explicat de ce te bronzezi mai bine noaptea. Şi pentru că avea sens total, am început să plâng atunci când ai noştri părinți care mi te-au dat, nu m-au lăsat noaptea la plajă. Încă îți mulțumesc că mi-ai salvat viața, atunci când mi-ai spus că nu mai am voie să mă spăl pe dinți, pentru că s-ar putea să mor de la pasta de dinți. Şi să-ți dea Dumnezeu sănătate, pentru că la 7 ani mi-ai întărit frica de curcani şi m-ai învățat să mă ascund, în loc să-i tragi un şut şi să-mi spui să fac la fel. Oricum făceam tot ce făceai şi tu. Când am mai crescut, ai fost cel mai tare când mergeai la părinți și le povesteai tot ce te rugam să NU le spui. Cel mai tare.

Totuşi, n-o să uit când ai venit să-l cerți pe băiatul ăla de la grădiniță care mi-a spart nasul cu piciorul de la scaun. Sau când te urcai vara în copac şi fiind aproape singura cu frate, beneficiam de cele mai multe corcoduşe. Şi îți mulțumesc pentru că nu te-ai supărat pe mine atunci când îți distrugeam/ furam soldățeii. Şi cel mai mult îți mulțumesc pentru că nu m-ai bătut niciodată 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s